FORNØYDE: F.v. Anja Hammerseng-Edin, Gro Hammerseng-Edin og Heidi Løke under fredagens app-lansering. Foto: Mats Grimsæth

Lanserte app for håndballspillere

Bli tøffere på og utenfor banen med den nye appen «Fearless Heart».
Tirsdag, 13 oktober, 2020 - 17:18

Fearless Heart lanserte fredag sin nye app for håndballspillere. Lanseringen var digital, og ble sendt live på flere sosiale plattformer. Fearless Heart er et team av håndballprofiler som deler sine beste tips for hvordan man kan utvikle seg i sporten.

«Det ultimate stedet for håndballspillere»


SPENT: Anja Hammerseng-Edin gjør seg klar for lansering. Foto: Mats Grimsæth

Ifølge nettsiden til Fearless Heart blir den nye appen beskrevet som «det ultimate stedet for håndballspillere». Appen inneholder tips og triks fra de beste håndballspillerne i verden, blant noen av dem er Camilla Herrem, Gro Hammerseng-Edin og Heidi Løke. Appen har også en seksjon hvor det legges fokus på teknikk. I tillegg finnes det en egen side for hverdag og avspenning.

Daglig leder og gründer av Fearless Heart, Anja Hammerseng-Edin, mener at det å ha fokus i hverdagen er viktig for hvordan man har det inni seg. 

– Vi har en egen sekvens for hverdag der man kan få tips og øvelser for å kunne mestre livet på utsiden av banen. En slik sekvens har vært etterspurt blant våre medlemmer, fordi flere sliter med blant annet lite søvn eller konsentrasjon, sier Hammerseng-Edin.

Hun mener også det mentale er viktig for å kunne gi alt på trening.

– Hvis man vil bli en god håndballspiller, lønner det seg å være på trening både fysisk og mentalt. Å hjelpe med å veilede på dette området har vært viktig, legger hun til.

Hammerseng-Edin skulle ønske at denne appen fantes da hun selv spilte håndball, fordi hun drømte nemlig om å lære av de beste.

– Det å få tilgang på de beste i verden, finne ut hva de gjør og få tipsene rett fra dem er definitivt noe jeg drømte om. Jeg var veldig nysgjerrig på hva de ulike spillerne gjorde for å bli så gode. Den funksjonen hadde jeg elska, sier Hammerseng-Edin.

Ønske om å bidra

Koronapandemien skapte store utfordringer for håndballsporten, nettopp fordi kontaktspill står i sentrum. Mental trener i Fearless Heart, Marius Sørlie, forteller at flere av medlemmene deres var frustrerte over stengte haller og ble mer usikre under store deler av pandemien. Det var sånn ideen om «Fearless Heart»-appen først kom.

– Ideen fikk vi da koronapandemien startet. Vi ville bidra med å lære ut strategier for hvordan man skal deale med vanskelige situasjoner som for eksempel koronapandemien. Det var sånn det hele starta, det var på en måte korona sin fortjeneste, og som ga oss denne muligheten her, sier Sørlie.


KLARE: Marius Sørlie og Anja Hammerseng-Edin oppdaterer sosiale medier i forkant av lanseringen. Foto: Mats Grimsæth

Helhjerta

For Sørlie betyr Fearless Heart teamet mye. Han går «all in» i det han gjør.  

– Fearless Heart for meg symboliserer egentlig det å ha hjerte for noe. Jeg gjør ting som er viktig for meg, og for andre, sier Sørlie.

Hammerseng-Edin er svært fornøyd med fredagens lansering, og synes det er deilig å endelig ha lansert et produkt hun bærer mye stolthet i.

– Det var helt fantastisk, og vi var veldig heldige som fikk god hjelp med både bilder og livestream. Det var en fin opplevelse å kunne bidra med noe vi tror verden trenger, det var en stor stolthet for meg, sier Hammerseng-Edin.

Framover skal appen videreutvikles og synliggjøres for flere.

– Vi ønsker at flere og flere skal få prøve appen, og erfare hva den kan bringe inn i livene deres. Vi skal også lytte til medlemmene våre, og høre hva de trenger mer av, sier Hammerseng-Edin.

Du kan bli medlem på fearlessheart.no.

Emneord: