Loppemarked på Holmenkollen trosset regn og korona

Loppemarkedet til Grindbakken skolekorps samlet mange lørdag og søndag ettermiddag. Frivillige foreldre var godt beredt med refleksvester og munnbind.
Onsdag, 14 oktober, 2020 - 12:35

Mange møtte opp lørdag og søndag ettermiddag for se på loppene som Grindbakken skolekorps hadde samlet inn. Både voksne og barn hjalp til for å sørge for avstand og godt smittevern. 


Det var muligheter for å kjøpe munnbind flere steder på skolen. Foto: Emma Nordsteien 

Flesteparten brukte munnbind da det ble solgt flere plasser på skolen. Ved hver inngang og utgang var det håndsprit og man måtte vente på tur for å komme inn i teltene. 

Det ble servert popcorn, grillmat og drikke for å holde varmen. Regnet stoppet ikke folk fra å møte opp. Mange kom med både munnbind og paraply.

Forberedelsene tok lenger tid

Regn og corona gjorde det noe vanskelig for formann i Grindbakken skolekorps Øystein Økland. 

– Vi har brukt mye tid på å finne og sette opp telt. Det har også vært en del ekstrajobb med tanke på smittevernsreglene, sier Økland. 


Telt ble satt opp for å prøve å unngå regnet. Foto: Emma Nordsteien

Tise og Finn.no er plattformer som brukes til å kvitte seg med gamle ting. Det ser ikke ut til å sette en stopper på givergleden til loppemarkedet på Grindbakken. Utallige lopper i forskjellige kategorier gjorde at mange kom hjem med nye skatter. 

Emneord: