Marinbiolog formidler kunnskap til barn og unge

Marinbiologen Karoline Viberg jobber med å formidle kunnskap om havet til barn og unge.
Tirsdag, 3 november, 2020 - 15:35

Havet har aldri vært mer relevant. Viberg er marinbiolog og jobber med å nå ut til barn og unge med å holde foredrag og ta dem med ut i fjæra.

Biologer leies ut

Viberg jobber i selskapet Lei En Biolog, der biologer leies ut til ulike arrangementer. Oppdraget til biologene er å utvide folks kunnskap om det store blå. Målet er at når folk vet hva som finnes i havet, vil de også bli glad i – og man tar vare på det man er glad i.

Satser på barn og unge

Barn og unge har en entusiasme som gjør at Viberg synes det er ekstra gøy å snakke med dem. Det er også lettere å skape gode holdninger og adferd hos de unge, enn å endre etablerte atferdsmønstre hos voksne.

Emneord: 
Tags: