Under fremføring: Marlon Valdés Langeland leser dikt på Litteraturhuset. llustrasjon bak av Marianne Gretteberg Engedal. Foto: Borghild Kvæven

Premiere på Litteraturhuset

Litteraturhuset har endeleg åpna for fysiske skulebesøk etter dei fekk ein brå slutt i vår.
Torsdag, 8 oktober, 2020 - 12:14

Onsdag 7.oktober var Nittedal ungdomsskule dei første elevane som fekk møte fysisk på Litterturhuset. Der fekk dei fremføring av Åse Ombustvedts diktsamling Når er jeg gammel nok til å skyte faren min? Eit av høgdepunkta for ungdomane var nettop fremføringa som vart utført av skodespelar Marlon Valdés Langeland, best kjend frå SKAM. 

Leiar for prosjektet, Camilla Kuhn, forteller det har vore krevande å planlegga skulesbøka på grunn av korona. Men ho er veldig glad for å endeleg åpne att, og gler seg til resten av skulebsøka i haust. 

 

Emneord: 
Tags: