Leder for OSI Gruppedans, Nina Stærnes, sier det fremdeles er usikre momenter rundt semesterforestillingen 17. november. Foto: Karoline Pedersen

Danseforestillingen står i fare

Strengere smittevernregler kan sette en stopper for OSI Gruppedans' novemberforestilling.
Søndag, 1 november, 2020 - 15:07

OSI Gruppedans, en studentforening under Oslostudentenes idrettsklubb, arrangerer hvert semester en danseforestilling. Der får elever som gjennom semesteret har danset enten hiphop, moderne, jazz eller ballett i forskjellige nivåer vist frem kunnskapen sin foran et publikum på Chateau Neuf i Oslo. 

Hittil i år har det derimot ikke blitt noe av, da de i vår måtte avlyse grunnet coronapandemien. I høst har de likevel tatt sjansen på å sette opp forestillingen «Showtime» - som etter planen skal vises 17. november. Nå, tre uker før forestilling, er det imidlertid stor usikkerhet knyttet til gjennomføring, da spesielt på grunn av strengere krav til smittevern. 

Journalen har snakket med leder av Gruppedans, Nina Stærnes, og nestleder og ballettinstruktør Oda Baumann Heier, som forteller litt om denne usikre tiden og hva planen er fremover. 

 

Emneord: