Veterinærhøyskolen på Adamstuen. Foto: Helene Lode.

Flytting utsatt for veterinærhøyskolen

Opprinnelig skulle veterinærhøyskolen flytte til Ås i 2019. Planen har gang på gang blitt utsatt. Studentene begynner å bli frustrerte.
Tirsdag, 13 oktober, 2020 - 18:45

Veterinærhøyskolen har lenge hatt planer om å flytte lokaler fra Adamstuen til Ås. Planen var originalt å flytte i 2019, før flyttingen ble utsatt til julen 2020. Nyeste informasjon er nå at flyttingen er utsatt enda en gang - til høsten 2021. Flere studenter er frustrerte over forsinkelsene. Mange har flyttet til Ås, og må pendle til Oslo flere dager i uken.

Journalen har snakket med Silje Kristine Günther, som kjøpte leilighet på Ås da hun fikk beskjed om at flytting ville skje julen 2020. Hun er skuffet over at flyttingen har blitt utsatt nok en gang, og at hun derfor må pendle i lang tid fremover. Veterinærhøyskolen svarer at det er mye usikkerhet rundt flyttingen nå. 

Emneord: