Jonathan Eriksen (t.v.) og Felix Moe synes det er trist at det ikke blir noen Norgescup kommende sesong. Foto: Nora Johnsen

Mister sesongens hovedmål

På grunn av korona-pandemien så Norges skiforbund seg nødt til å avlyse Norgescupen i langrenn for junior kommende sesong.
Onsdag, 4 november, 2020 - 11:46

Norgescupen er, sammen med junior-NM, sesongens store hovedmål for unge langrennsløpere i Norge. Når den må avlyses til vinteren, fører det med seg en motivasjonsknekk for mange, som nå må omstille seg for en annen sesong enn de håpet på.

Verdensmester og olympisk mester i langrenn, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, sier til Journalen at Norgescupen betydde mye for henne som junior. Hun trekker spesielt fram det sosiale aspektet, som hun håper kan erstattes.

Se video nederst på siden!

Emneord: 
Tags: