Deli de Luca satser grønt

Deli de Luca åpnet forrige uke sin nye vegetarsatsning Veggie de Luca
Torsdag, 19 november, 2020 - 13:43

Deli de Luca-kjeden har de siste årene hatt en enorm vekst, og nå har de startet et nytt konsept på Grünerløkka. Veggie de Luca skal være et sunt, vegetarisk alternativ til mat på farten. 

– Vi i Deli de Luca er matentusiaster. Vi ønsker å følge trendene og være tidlig ute med det nye. Trendene viser at flere ønsker å spise sunt og plantebasert, forteller markedssjef Per-Åge Halseth Flattum. 

Veggis for alle

Flattum forteller at det så langt er falafelvaffel, wraps, libabrød, lunsjbokser og surdeigsbaguetter det er solgt mest av siden åpningen, men at de har mange andre produkter. 


Disken fylles med fersk mat laget i kioskens kjøkken. Foto: Isabel Svendsen Berge

– Det er viktig å understreke at selv om maten er vegetarisk og vegansk så er den selvfølgelig for alle. Vi ønsker alle velkommen til å smake på menyen vår som består av alt fra falafel vaffel, libabrød og loaded fries til wraps, salater og ferskpresset appelsinjuice. I tillegg har vi nystekte bakevarer for en søt avslutning på måltidet, opplyser han. 

I tillegg til ferske retter har de og et utvalg av vegetarisk og vegansk smågodt og snacks. Mye av det er varer man tradisjonelt ikke finner i norske butikker, da mye av det vanlige inneholder gelatin, fargestoffer og annet med dyreprodukter. 

God start

Flattum forteller at åpningsdagen gikk strålende, og at de er godt fornøyde både med antall kunder og omsetning. 

 – Vi er veldig fornøyde med at det kom så mange kunder som ville se og smake på de vegetariske -og veganske rettene vi har utarbeidet.  


Snacks i farten. Foto: Isabel Svendsen Berge

Etter en god start for den nye kiosken ser ikke Flattum bort fra at det kan komme flere Veggie de Luca-er med tiden, men de tar det en butikk av gangen. 

Emneord: 
Tags: