Her kjøper de mat for å dele til utliggere i Oslo. Foto: Sedra Harira

Delte ut mat til utliggere på gata i Oslo

Noen frivillige folk fra organisasjonen «Innocents Norge» har delt mat til utliggere i Oslo.
Tirsdag, 24 november, 2020 - 16:57

På lørdag 14. november gikk frivillige folk fra Innocents Norge ut i Oslos gater og delte ut mat til de mest trengende. De har handet inn mat for ca. 30 personer. De ønsket å bidra i dugnaden under pandemien, og kom opp med ideen at de kunne gå rundt i Oslos gater for å finne folk som trenger mat. 

incennct Norge er en nødhjelpsorganisasjon som er primært rettet mot palestinere i nød i Palestina og i flyktningleirer, men på grunn av koronasituasjon har de ikke mulighet til å hjelpe de som er i utlandet, og i tillegg er det nye som skjer. Derfor bestemte de seg å dele mat til utilggere i Oslo. 

Hør saken her: 

 

Emneord: