Demonstrasjon mot regjeringens håndtering av Covid-19. Foto: Sedra Harira

Demonstrasjon mot Korona-tiltak i Oslo

Mange folk samlet seg foran stortinget og demonstrerte mot regjeringens håndtering av Covid-19.
Mandag, 2 november, 2020 - 11:32

Søndag 25. oktober kom over 150 personer og demonstrerte mot korona-tiltak foran stortinget. Demonstrantene mente at håndteringen av Covid-19 er feilaktig. Nader Eide arrangerte demonstrasjonen. Han mener at Pandemien er en bløff, at munnbind ikke virker og kalte pandemien for en planlagt epidemi. 

«Vi mener at statens håndtering av Covid-19 er feilaktig. Basert på eksisterende statistikk mener vi at det ikke finnes nok vitenskapelig bevis for tiltakene staten har påført befolkningen», står det i beskrivelsen av arrangementet.

I følge NRK var det  lignende demonstrasjoner i England, Tyskland, Australia, og USA.  


«WFP et stanset! Hvor mange i ekstrem fattigdom og sult vil dø i Covids navn?». Foto: Sedra Harira 

Demonstrasjon mot regjeringens håndtering av Covid-19

«De ønsker å kalle ut uriktige informasjon befolkningen har fått servert gjennom media som tydelig blir brukt i politisk spill av styremaktene» står det i beskrivelsen av arrangementet. 


Kari Eide demonsterte mot korona-tiltak. Foto: Sedra Harira. 

Kari Eide fortalte at det var mange helsearbeidere som skulle være med på demonstrasjonen, men de fryktet for jobben sin. I tilegg mente Kari at man må vite hva som er i vaksinen som man velger å ta og hvilke bevirkninger den kan gi. 

- Min anbefaling er å stille spørsmål. Hvis svar er nei da man må bevege seg  bort fra hovedstrømmen og gjør researsh selv i forhold å finne ut ande løsninger, sier Kari. 

 

 

Emneord: