Slik så Tranby menighetshus ut før pandemien. Nå er øvelsene byttet ut med sammenkomster over zoom. Foto: Privat

Ny hverdag for Lier Ten Sing

Med strenge restriksjoner i Lier har Lier Ten Sing vært nødt til å legge om timeplanen.
Onsdag, 25 november, 2020 - 16:43

De siste tre fire ukene har Lier kommune stengt ned aktiviteter, også for barn og unge. Det har gjort at koret Lier Ten Sing har vært nødt til å finne alternative måter å møtes på når korøvelser på Tranby menighetshus ikke lenger er et alternativ. 

Kristoffer Holmen (18) har gått i Ten Sing i mange år og merker hvordan det har forandret seg. 

–Det er jo litt kjedelig da, å ikke kunne møte de man er vandt til å møte hver fredag, sier han.

Også menighetspedagog Helge Saltbones Rotevatn merker at det er utfordringer ved ikke å kunne treffes fysisk. Han forteller at de prøver å organisere sammenkomster med leker, prat og visning av gamle konserter, så “tensingerne” fortsatt skal ha et sted de kan møtes. 

Hør mer om saken her:

 

Emneord: 
Tags: