Sykepleierne ble hyllet i mars, men pandemien har ikke ført til høyere lønn. Foto: Hallgeir Vågenes, VG/Scanpix NTB

Forskjeller i koronapenger

Mange yrkesgrupper har lagt ned ekstra arbeid under koronapandemien, men ikke alle har fått betalt for det.
Tirsdag, 24 november, 2020 - 17:12

Da koronapandemien rammet Norge, var det mange yrkesgrupper som måtte omstille seg. Sykepleiere var en av gruppene som fikk applaus og ble hyllet for jobben de gjorde, men dette gjenspeilet seg ikke i årets lønnsoppgjør.

Norsk Sykepleierforbund er ikke fornøyd med årets lønnsoppgjør, og er redd for at flere sykepleiere vil slutte i jobben. En annen gruppe som har fått en annerledes arbeidshverdag som følge av koronapandemien, er de ansatte på OsloMet. På OsloMet får alle ansatte ekstra penger på grunn av pandemien. 

Hør mer om saken her: