Operasjon Dagsverks fakkeltog 2020 starter fra Youngstorget. Foto: Mathias Hagfors

Går i fakkeltog i solidaritet for ungdom på flukt

Operasjon Dagsverk er ferdig for i år og avsluttes med et fakkeltog fra Youngstorget. Her går de oppmøtte i solidaritet med ungdom som er på flukt fra krig.
Onsdag, 4 november, 2020 - 14:46

Operasjon Dagsverk er et årlig prosjekt hvor skoleungdom over hele Norge finner seg en jobb, gjør et dags arbeid og donerer pengene som blir tjent til årets sak. Pengene denne gangen går til Strømmestiftelsens arbeid i nord-Uganda for å støtte opp om ungdom som er på flukt ifra borgerkrig i Sør-Sudan. Hvert år arrangeres det fakkeltog for å signalisere Operasjon Dagsverks slutt. Journalen har vært å besøkt toget i Oslo som gikk fra Youngstorget.

Hør mer om arbeidet i nord-Uganda nederst i saken.

 

Emneord: