Flere blir nok nødt til å ty til joggeturen dersom de vil holde seg aktive når treningssenterene i Oslo holder stengt. Foto: Anna Leah Thorseth Poppe

Ingen treningssenter, ingen problem

Treningsglade har sett seg nødt til å ty til alternative løsninger nå som treningssentere er stengt i Oslo.
Onsdag, 18 november, 2020 - 14:58

På grunn av den økende smittetrenden i Oslo, har byrådsleder Raymond Johansen, sammen med resten av byrådet, besluttet å stenge alle treningssenterene i Oslo. Dette har ført til at enkelte mister et fast element av sin hverdag. Treningen er riktignok ikke noe alle har lyst til å miste, og har derfor sett seg nødt til å ty til andre alternativer. Vi i Journalen har pratet med to treningssglade unge menn, Emil Hammer (22) og Tinius Klausen (22), som nå har byttet ut treningssenteret med skog, lekeplass, og soverommet. 

 

 

Emneord: 
Tags: