Sats stengte fire treningssentre i Lillestrøm kommune tidligere denne måneden. Foto: Samar Nouri

Mister viktig del av hverdagen

Etter strengere smitteverntiltak ble det besluttet å stenge alle treningssentre i Lillestrøm.
Mandag, 23 november, 2020 - 10:04

For de aller fleste er trening en stor del av hverdagen. Moska Harooni (17) og Lars Granlund Korp (18) er to treningsglade ungdommer som savner åpne treningssentre.

– Jeg skjønner godt hvorfor treningssentrene ble stengt, samme med tiltakene rundt full skjenkestopp. Det har likevel vært tøft å finne måter å holde seg aktiv, som jeg trives med, forteller Korp. 


Lars Granlund Korp (18) har dratt ut på joggetur hver morgen helt siden nedstengingen av Sats. Foto: Samar Nouri

Det nærmer seg desember og ikke alle er glade i å løpe ute når temperaturen synker. 

– Styrketrening er det jeg er mest glad i. Da treningssentrene stengte tidligere i år, var det ikke like ille å trene ute.


Hjemmetrening er ikke det mest optimale for alle. Korp har likevel funnet noe utstyr hjemme som han bruker for å holde seg i aktivitet. Foto: Samar Nouri 

– Hverdagen min består hovedsaklig av jobb og trening. Det å dra sammen med vennegjengen og trene er noe jeg virkelig savner. Det var noe å se fram til, sier Korp.

Nedstengingen har også ført til at flere ansatte har blitt permittert. Moska Harooni er en av dem. 


Moska Harooni (17) er ansatt på Fresh Fitness og har opplevd begge nedstengingene. Hun håper på en åpning 1. desember. Foto: Privat

– Jeg syns det er utrolig kjedelig å miste både jobb og trening. Det er to veldig viktige ting for meg. Jeg håper virkelig at smittetallene synker slik at vi kan forberede en åpning 1. desember, smiler Harooni.

Harooni var godt forberedt til en ny “lockdown”. Hun har kjøpt både vekter og manualer for å opprettholde treningsvanene sine.


Prisene på treningsutstyr kan være høye. Harooni har valgt å kjøpe kun det viktigste hun trenger. Foto: Privat 

 

Emneord: 
Tags: