Eksamenstiden er kommet for fullt. Foto: Ole Martin Kro

Muntlig eksamen som hjemmeeksamen

Etter oppblussingen av Corona har de fleste skoler valgt å avholde hjemmeeksamener i stedet for skoleeksamener. Muntlig eksamen som hjemmeeksamen kan også by på problemer.
Onsdag, 25 november, 2020 - 14:30

Eksamenstiden er kommet for mange studenter, og corona byr på nye problemer og løsninger for gjennomføring av eksamen. Ida Pollestad som går årsstudium i tysk er en av de som har hatt muntlig eksamen som hjemmeeksamen.

– Vi fikk tekniske problemer før oppstart, og jeg fikk ikke kontakt med eksaminator. Da eksaminator oppdaget feilen sin var det for sent, og jeg fikk nytt tidspunkt for gjennomføringen. Det er kjipt at det tekniske enda ikke er på plass, etter så lang tid med digitale studier, skriver Pollestad til Journalen.

Det var ikke alle studenter som fikk problemer, studenten Maria Krüger hadde en bedre opplevelse.

Klikk på lydfila for å høre mer.