Den nyeste konsollen til Sony vil ikke være tilgjengelig i butikk med det første. Foto: Sony Interactive Entertainment

Playstation og Xbox spillere er lojale mot sin konsoll

En ny generasjon spillkonsoller er på vei, men ikke alle er like lette å få tak i. Selv om nye maskiner er spennende, går ikke spillere for det første og beste.
Tirsdag, 3 november, 2020 - 16:18

Sony har kommet med en global oppfordring om at deres nye konsoll Playstation 5 ikke skal selges i butikk i 2020. Rivaliserende selskap Microsoft har ikke kommet med en lignende oppfordring. Flere butikker har måttet stenge forhåndssalget på Playstation 5, og den vil være noe vanskeligere å få tak i enn Microsoft sin Xbox series X, som kommer ni dager før. På tross av dette ser det ikke ut som at spillere som hadde øynene sine på en Playstation 5 kommer til å hoppe over til Xbox.

 

Emneord: