Gjenbruk av klær har fått en ny vri. Foto: Herman Bjerke

Satser i utlandet

I en tid preget av permitteringer og konkurser, åpner norske Sarah Elise Gjemdal (25) ny butikk i utlandet.
Onsdag, 25 november, 2020 - 13:58

Sarah Elise Gjemdals (25) åpnet sin første gjenbruksbutikk i Trondheim for tre år siden. Nå åpner hun butikk nummer to, Hello Good Buy, i København. Konseptet er enkelt, pant det gamle tøyet ditt. Hun har allerede merket stor pågang fra kunder og selvom det er vanskelige tider, tror hun på konseptet og at dette skal gå. 

– Det er veldig viktig at noen starter opp i slike tider. Vi syns det er fint å få lov til å starte opp vår egen arbeidsplass i en sånn tid, sier Sarah Elise Gjemdal. Som legger til at mottakelsen av den nye butikken har vært over all forventning. 

Emneord: