Det er ikke alle som er like fornøyde med gjennomføringen av lansering av den nye Playstation-konsollen. Foto: Sony Interactive Entertainment.

Skuffet over PlayStation-lansering

Enorm etterspørsel på ny konsoll-lansering.
Tirsdag, 24 november, 2020 - 11:34


OPTIMIST: Christian Fjermeros var en av de som prøvde å sikre seg en PlayStation 5 på lanseringsdagen. Foto: Privat.

Den nye Playstation 5 hadde lansering torsdag 19. november. En enorm etterspørsel førte til at flere, etter enorme køer og forsøk på forhåndsbestilling, endte opp uten den nye konsollen. En av disse var forbruker og Playstation-entusiast Christian Fjermeros (25). 

– Jeg prøvde å få tak i Playstation 5 via Coop sine nettsider, jeg tenkte nemlig det ikke var så mange som tenkte slik. Dette var riktignok ikke tilfellet, da siden kræsja umiddelbart da salget gikk av stabelen. 

I følge Tek.no var det omlag 60.000 mennesker som prøvde å få tak i den flunkende nye konsollen på Elkjøp sine nettsider. Det de skriver de i en artikkel den 20. november. 

– Forståelig

En annen som prøvde å få tak i Playstation 5 på lanseringsdagen er gaminginteresserte Theis Magelssen (28). 

– Jeg fikk ikke kjøpt Playstation 5. Prøvde på nett på lanseringsdagen, men nåløyet var jo uhyre trangt.

Selv om Magelssen ikke var en av de heldige som fikk tak i en Playstation 5 på lansering, forstår han etterspørselen.

– Etterspørselen er jo forståelig og vanskelig å kritisere forbrukeren for her synes jeg. Det mest kritikkverdige i hele lanseringen synes jeg er måten Sony Norge har holdt på i sosiale medier.


Gaminginteresserte Theis Magelssen har ingenting i mot å vente på Playstation 5. Foto: Privat

For øyeblikket kan det se ut som at de som har forhåndsbestilt blir nødt til å vente til våren 2021 før de får tilsendt en Playstation 5. 

– På sosiale medier deler Sony ut eksemplar på eksemplar til kjendiser som står i kø for å reklamere. Alt postes igjen på Playstation Norge sin story på instagram. Den reklamekampanjen forstår ikke jeg. 

– Det gjør meg lite å måtte vente ganske lenge, men jeg savner mer åpenhet og infomasjon fra Sony om når man faktisk kan få tak i en konsoll. 

 

 

 

 

Emneord: