Regjeringen ut med ny tilskuddsordning for koronarammede publikumsarrangementer. Foto: Journalen

Regjeringen med ny tilskuddsordning

Tilskuddsordningen er tilgjengelig for store publikumsarrangementer som har lidd tap under koronapandemien.
Fredag, 15 januar, 2021 - 11:18

Det er ingen tvil om at næringslivet har lidd store tap under den pågående koronapandemien. Regjeringen har derfor etablert en tilskuddsordning på 350 millioner kroner for at disse arrangementene kan søke om tilskudd.

– For oss er det viktig at verdifulle arenaer som messer eller matfestivaler også finnes etter pandemien er over, sier næringsminister Iselin Nybø. 

Ordningen forvaltes av Innovasjon Norge.

Søknadskriterier

Tilskuddsordningen er åpen for arrangementer som har ventet et besøkstall på minst 350 personer, og som ikke er med i kultur- og idrettssektoren. Kriterie er også at planlagt gjennomføring har blitt avlyst eller begrenset som følge av myndighetspålegg og råd i forbindelse med koronapandemien.

Støtteordningen dekker opp til seksti prosent av underskudd som følge av avlysning eller nedskalering. Støtten er rettet mot publikumsåpne arrangementer som skulle vært arrangert mellom 5. mars og 31. desember 2020.

Les mer om hvem som kan søke HER

Søknadsfrist er 1.februar 2021.

Emneord: 
Tags: