Dørene til Fresh Fitness Strømmen kan endelig åpne igjen etter å ha vært stengt i nesten tre måneder. Foto: Samar Nouri

Flere kommuner får åpne treningssentrene

Lillestrøm og Lørenskog er blant kommunene som har fått klarsignal og kan åpne treningssentrene etter lang tid med stengte dører.
Onsdag, 3 februar, 2021 - 15:12

Over helgen la regjeringen fram nye lettelser for Østlandet som trer i kraft i dag, 3. februar. Det betyr at treningssentrene får åpne i de såkalte Ring 2-kommunene.

Sandra Ruud Caspersen drifter treningssentre i to slike kommuner, Lillestrøm og Lørenskog. Denne dagen har hun ventet på i tre måneder.

– Vi har en antallsbegrensning på 61 medlemmer. Dette har vi god oversikt over. Vi vil også ha smittevernvakter som går kledd i gul vest. Disse skal sikre at antallet ikke overstiges og at medlemmene holder god avstand, sier Caspersen som driver Fresh Fitness på Strømmen og på Skårer.

Caspersen forteller at det til nå har vært ganske rolig. Medlemmene er flinke på å følge regler og hører på beskjeder som blir gitt.

– De ansatte jobber også med munnbind og vi har de første ukene dobbel bemanning for at det skal bli enklere å følge opp medlemmene, sier hun. 


Sandra Ruud Caspersen er lettet over at  treningssentrene kan åpne dørene sine. Foto: Samar Nouri 

Medlemmene har også gledet seg. Alina Naqvi er en av dem som har pleid å trene daglig på senteret.

– Det har vært tøft å ikke kunne dra på treningssenter på flere måneder. Jeg var så godt i gang og så ble alt stengt, sier Naqvi. 

Emneord: