Det er mange som ønsker seg festivalsommer i år. Her fra Stavernfestivalen. Foto: Olav Stubberud

Artistslipp tross pandemien

Denne uka har Palmesus hatt artistslipp. Festivalen håper å kunne ta imot publikum denne sommeren.
Torsdag, 25 februar, 2021 - 13:44

Under slagordet “We Believe in Summer” slapp Palmesus denne uka artistene som blir å se på årets festival. Fjorårets festival ble avlyst på grunn av pandemien og myndighetenes forbud mot store arrangementer. I år håper de derimot å kunne avholde festivalen.

Store navn

Blant artistene som kommer finner man David Guetta. Han skulle, ifølge Palmesus’ hjemmesider, egentlig dukke opp på fjorårets avlyste festival, men bestemte seg for å bli med i år også.

Andre artister som tar turen til Kristiansand i sommer, er blant annet Sigrid, Cezinando og Astrid S. Billettene til festivalen ble utsolgt i mai 2020.

Håper på gjenåpning

Palmesus opplyser at de følte seg frustrerte etter avlysningen i fjor sommer. På hjemmesiden skriver de derimot at de vil bruke denne frustrasjonen til å motivere seg, slik at de kan lage en bedre festival i 2021.

Om årets festival vil være gjennomførbar gjenstår fortsatt å se. Det har blitt avholdt møter mellom kultur- og likestillingsminister Abid Raja og representanter fra flere festivaler i Norge om hva planen blir i sommer. Foreløpig har publikum ikke fått noe klart svar.

Emneord: