Tottenham lekte med Wolfsberger AC da de tok seg komfortabelt videre fra kveldens sekstensdelsfinale av Europaligaen. Foto: UEFA

Klassescoring av den utskjelte Dele Alli

Tottenham tok seg komfortabelt videre fra sekstensdelsfinalen med Dele Alli i storform, og Gareth Bale som igjen markerer seg med en scoring.
Torsdag, 25 februar, 2021 - 11:31

Dele Alli som har mottatt mye kritikk den siste tiden, stilnet kritikerne og minnet alle på de store kvalitetene han besitter. I kveldens kamp vartet engelskmannen opp med et vanvittig brassesparkmål, før han ga to målgivende pasninger til henholdsvis Vinicius og Gareth Bale.

Tottenham som har slitt den siste tiden med mye skader og dårlige resultater vil utvilsomt ha godt av at flere av spillerne gir laget et løft med gode prestasjoner.

Gareth Bale setter seg nok en gang på scoringslisten, da Tottenham vant 4-0 over Wolfsberger i Europaligaen. Det har vært knyttet sterk tvil til om waliseren fremdeles har det som skal til for å spille på øverste nivå, og han har den siste tiden sett gradvis mer kapabel ut til tross for mye skader.

Tottenhams midtbaneanker Eric Dier hadde dette å si til BT Sport etter kampen: 

- Jeg er veldig glad på hans vegne, og det var en fantastsik scoring. Jeg tror at han nå steg for steg er på vei tilbake til sitt beste, og denne scoringen var et glimt av nettopp det, og hva han kan bidra med i laget. Jeg tror at i fotball har alle veldig kort hukommelse, og folk har kanskje glemt kvalitetene til Dele, og forhåpentligvis minnet at alle på det i dag. 

Laget er viktigst

Mourinho hadde også mye positivt å si etter kampen, og påpekte at laginnsatsen til Dele var det viktigste i dagens kamp. 

- Alle målene var vakre, og det gir selvtillit til spillerne. Dele har hatt en vanskelig periode, han fikk en skade nylig han slet med. Men nå er han tilbake, han trener bra og han forbedrer seg. Målet var vakkert, men betydningen av hans målgivende pasninger og innsatsen hans på banen, var for meg større en målet, sa Mourinho til BT Sport etter kampen.

Mourinho roser unggutt

Også 16-åringen Dale Scarlett markerte seg med målgivende etter innhopp i det 81. minuttet i dag, og Mourinho har veldig tro på unggutten. 

- Han er en diamant. Han er en guttunge med et utrolig potensiale. Han har trent mye med førstelaget, og er bare 16 år gammel. Dette gir ham en sterkere personlighet. Og jeg tror at han neste år vil være en førstelagsspiller, og bli en fantastisk spiller om ingenting forstyrrer utviklingen hans, sa Mourinho til BT Sport.

Tottenham ligger for øyeblikket på en svak niendeplass på tabellen i England, og kommer til å trenge flere prestasjoner som i kveldens europaliga-oppgjør for å ta igjen konkurentene i Premier League. Uansett er Tottenham altså komfortabelt videre til åttendedelsfinalen i årets Europliga. 

 

 

Emneord: