På kort tid ble Oda Rikheim et kjent navn på plattformen TikTok. Nå ønsker hun å bruke sin stemme til noe positivt. Foto: Maja Nilsen

Ønsket om å være et godt forbilde

Oda Rikheim (21) ønsker å bruke sine opplevelser fra videregående til å hjelpe andre.
Tirsdag, 14 september, 2021 - 20:00

Se videoen nederst i saken:

Da Rikheim gikk i andre klasse på videregående ble hun utfryst og mobbet av de hun trodde var hennes beste venner. Dette resulterte i at hun bestemte seg for å bytte skole i håp om å få det bedre.

Hun forteller at opplevelsene har vært med på å forme henne til den hun er i dag.

– Jeg kan ikke si at jeg er glad for at det skjedde, men det har gjort meg mye sterkere enn det jeg var før, sier Rikheim.

Vil være et forbilde


Oda Rikheim har allerede fått god respons rundt åpenheten på sosiale medier. Maja Nilsen

Rikheims ståpåvilje har nå gjort henne til et fenomen på plattformen TikTok, hvor hun er mest kjent for sin egen iskaffe. Dette har gjort at hun har opparbeidet seg en stor fanskare på over 124 000 mennesker.

Nå er målet hennes å være et godt forbilde, og å kunne bidra med positivitet. Hun ønsker derfor å bruke plattformen til noe bra, og har valgt å dele sine erfaringer fra videregående med sine følgere.

– Jeg vil fortelle om mine personlige erfaringer og ting jeg har opplevd. Jeg håper det kan bidra til noe positivt og være med på å hjelpe andre, sier hun.

 

Emneord: