– Skrekken å skulle synge foran folk

Et opphold i Sør-Afrika var det som måtte til for at Beatrice Akuvi turte å satse på musikken.
Fredag, 17 september, 2021 - 09:47

27 år gamle Beatrice Akuvi Hosen Kumordzie kommer fra en livlig og musikalsk familie fra Asker. Oppveksten hennes bar preg av musikk, sang, dans og glede. Storesøsteren hennes, Anna-Lisa Kumoji, visste alltid at hun ville drive med musikk. Hun er nå aktuell i NRK-programmet “Stjernekamp”. 

For Beatrice derimot, var ikke en karriere innenfor musikk alltid en selvfølge. Hun ble nemlig redd for å skille seg ut i tenårene, og var redd for at hun ikke var god nok for å drive med musikk. I studietiden flyttet hun til Sør-Afrika. Der jobbet hun mye med seg selv for å tørre og dyrke musikkinteressen. I løpet av oppholdet skiftet hun artisnavn til mellomnavnet sitt, Akuvi. Med dette navnet, sang hun sine første konserter og ga ut sine første låter. 

Nå er hun tilbake i Norge hvor hun har fortsatt å arbeide med musikk. Alle låtene hennes skriver hun selv, inspirert av tekster fra dagbøkene sine. 

Emneord: