Stemningen i salen var til å ta og føle på da Senterpartiet fikk høre prognosene 21.00 mandag kveld. Foto: Marte Gundersen

Sp-topp har tro på et godt valg

Det er valgvake, og Det gamle biblioteket er kledd i grønt. Leder av Oslo Senterparti, Bjørg Sandkjær, mener partiet ligger an til å gjøre et veldig bra valg.
Mandag, 13 september, 2021 - 22:09


Utenfor Det gamle bibiloteket, hvor Senterpartiets valgvake befinner seg. Foto: Marte Gundersen

Like ved regjeringskvartalet, på Hammersborg, ligger gamle Deichmanske bibliotek. Valgkvelden er biblioteket prydet i Senterpartiets grønnfarge. Årets valgvake for Senterpartiet er i gang, og en spent, men rolig stemning brer seg over lokalet. 

Bjørg Sandkjær er leder av Oslo Senterparti, og 2. kandidat under Stortingsvalget. I kveld har hun kledd seg i grønt for å hedre partiet sitt. Den grønne kjolen og de matchene grønne øredobbene viser at hver minste detalj er planlagt. 


Bjørg Sandkjær, leder av Oslo Senterparti og 2. kandidat under Stortingsvalger, har kledd seg i grønt for anledningen. Foto: Marte Gundersen

 

Sandkjær har hatt en veldig god opplevelse i forkant av årets Stortingsvalg, og har fått masse positiv respons fra folket. 

– Vi har akkurat kommet ut av denne boblen, etter fem uker hvor vi har jobbet veldig intenst. Det har vært veldig gøy, og vi har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger. Veldig mange har sagt at de har stemt på oss.

Dette er Bjørg Sandkjærs femte valgkamp i Oslo, og det har aldri vært så mye positiv respons til partiet. At det skal bli et regjeringsskifte, er Sandkjær veldig opptatt av, og er veldig spent på resultatet utover kvelden.

– For min del er jeg veldig opptatt av at vi må få et regjeringsskifte. Vi kan ikke ha fire nye år med blå-blå regjering. Det blir veldig spennende å se hvordan Senterpartiet gjør det. Vi ligger jo an til å gjøre et veldig bra valg, men akkurat hvor bra, det gjenstår å se. 

Emneord: 
Tags: