Amnesty international Norge sympatiserer for Badawis mot utenfor Saudi-Arabias ambassade. Foto: Amalie Skuseth Flo

Amnesty med demonstrasjon utenfor Saudi-Arabias ambassade i Oslo

Raif Badawi er bare en av mange aktivister som opplever umenneskelig straff, for å ytre sin mening. Hans hjemland, Saudi-Arabia, prøver å utgi seg for å inneha liberale holdninger, sier Amnesty international Norge.
Søndag, 7 november, 2021 - 13:54

Fredags morgen, 5. november 2021, hadde flere folk møtt opp til demonstrasjon utenfor den saudiarabiske ambassaden for dommen mot bloggeren Raif Badawi. Han er dømt til 10 års fengsel og 1000 piskeslag for å ha fornærmet Islam, og oppmuntret til liberal debatt. Amnesty uttaler til journalen at de vil fortsette med å arrangere demonstrasjoner, så lenge menneskerettighetene blir brutt.