Fra venstre Henriette Birkelund (NVE), Torjus Lunder Bredvold (juniorforsker), og Arne Haabeth som er bystyrerepresentant for Oslo MDG, diskuterte hva som skjer med strømprisene, og hvordan de vil bli fremover. Det åpne møtet tok sted på Brygg i Oslo. Foto: Sigurd Ekeli Grimsby

Hva skjer med strømprisene?

Strømprisene når nye rekorder og bekymrer mange. MDG inviterte til et åpnet møte med fagpersoner for å diskutere strømprisene.
Onsdag, 24 november, 2021 - 16:29

På mandag kostet en kilowattime strøm over 2,2kr på toppen i Oslo, i følge strømbørsen Nord Pool. Nordover i landet har strømprisene vært betydeligere lavere enn i Sør-Norge de siste månedene. De høye strømprisene har ført til mye bekymring og rammer de med dårligst råd. Mandag kveld inviterte Gamle Oslo MDG og Grünerløkka MDG til et møte med flere smarte hoder som kunne snakke mer om dette. 

Møtet tok sted på Brygg Oslo, panelet besto av Torjus Lunder Bredvold som har skrevet masteroppgave om energifattigdom, Arne Haabeth som er bystyrerepresentant for Oslo MDG og Henriette Birkelund som jobber med kraftmarkedsanalyser i NVE. 

 

Tags: