Hovedrolleinnehaver Håkon Steinsholt, og resten av ensemblet, øver frem mot møtet med publikum. Foto: Vilde Bodsberg

Hårreisende Hårror til helgen

På søndag er det premiere på musikalen Hårreisende Hårror under årets Musikaliteten.
Torsdag, 4 november, 2021 - 12:47

Festivalsjef Håvard Henriksen gleder seg til å dele festivalprogrammet med publikum. Sammen med de andre tredjeårsstudentene ved Musikkteaterhøgskolen har han jobbet med dette i snart et år. Nå er det kun dager igjen til det smeller. 


Henriksen oppfordrer folk til å komme seg ut og oppleve nyskapende scenekunst live igjen. Foto: Vilde Bodsberg

Årets festival har flere godbiter å by på. Du kan se danseforestillingen Pust, musikkteaterkonserten Blindpassasjer, en live-innspilling av impromusikal-podcasten Drager og Drottner og festivalens headliner: Hårreisende Hårror.