Krimteknikere jobber med å samle spor. Foto: Hannah Emilie Kisen

Knivstikking på Grünerløkka

En person er bekreftet død etter knivstikking i på Grünerløkka i Oslo.
Onsdag, 24 november, 2021 - 13:12

Kl. 04.53 i natt bekrefter Politiet via Twitter at en person er død etter stikkskader i brystet. Hendelsen skal ha skjedd i Københavngata.

Til Dagbladet opplyser Krimvaktleder Anders Johnsrud at gjerningspersonen er ukjent.

Politiet på stedet vil ikke uttale seg om saken til Journalen.

– Vi har vitner som har sett selve hendelsen, sier politiets innsatsleder Svein Arild Jørundland til Avisa Oslo

– Klokken 02.45 fikk politiet melding om en voldshendelse utenfor inngangspartiet på Anker Studentbolig. Når vi kommer fram sammen med den første ambulansen, så finner vi en kar som har stikkskader i overkropp. Vi jobber med ham, og etter hvert drar han til sykehuset hvor han dør av skadene, sier han.


Hovedinngangen til byggert er stengt og beboerne må bruke garasjeporten for å komme seg ut og inn. Foto: Hannah Emilie Kisen

 

Redde

Jentene Princess Ahmed (19) og Anine Rode (24) bor i studentboligen og begge har vindu ut mot der hendelsen skal ha skjedd. Ahmed skal ha vært våken i det gjeldende tidsrommet, men verken så eller hørte noen ting.

– Jeg synes det egentlig er et veldig fint miljø her, men når slike ting skjer blir jeg litt urolig. Også begynner jeg å tenke at jeg må passe mer på når jeg går ut og at jeg må være mer forsiktig, sier Ahmed.

Venninnen Anine Rode er også bekymret:

– Jeg føler meg ikke så trygg her nå lengre. Det er veldig mye forskjellig folk som er her, og jeg tror ikke Anker selv har kontroll på hvem som går inn og ut dørene her.  Det er jo kamera her så jeg har følt meg trygg, men ikke nå lengre, forteller Rode.

Flere andre som også bor i bygget sier at de syns det er ekkelt at dette har skjedd så nært.


Ejaz Ahmed (43) ble redd da han så alle politibilene da han kom på jobb i dag. Foto: Hannah Emilie Kisen

Ejaz Ahmed (43) er butikkansatt på Joker i gata og har jobbet der i tre år, han forteller at han aldri har opplevd noe lignende. Ahmed sier at han kom for å åpne butikken i dag tidlig og gaten var stengt av med politi. 

– Da jeg kom og så dette ble jeg veldig redd, sier Ahmed.

 

Emneord: 
Tags: