Sammy Suais har gått på språkkaféene til Norsk Start Oslo i tre år, og vært i Norge i seks.
integrering

Språkkafé på Campus OsloMet er tilbake!

Språkkaféen til Norsk Start Oslo er tilbake etter en lang lockdown, og håper på å holde dørene oppe, til tross for stigende smittetall. Her jobber studenter frivillig for å skape en sosial arena der flyktninger og studenter kan bli kjent, og lære av hverandre.
Onsdag, 10 november, 2021 - 13:46

Norsk Start er en studentforening som jobber for inkludering av personer med fluktbakgrunn i Oslo, Trondheim og Bergen. Hovedaktiviteten er språkkafé, som her i Oslo foregår hver tirsdag klokken 17:00 - 18:30. Her tar de seg en prat over en kopp kaffe, samtidig som de har fokus på utdanning og jobb. Her har blant annet Sammy Suais fått hjelp til å ta fagbrev. 

 

Tags: