sport

Tapte med 12 mål etter uker med sykdom

Etter det overraskende tapet mot Reistad i forrige runde, ble det enda et tap for Nordstrand på søndag. Denne gangen mot Volda. Stillingen ble 26 - 38 og beste spiller på Nordstrand var nr. 17, Lene Kristiansen Tveiten. Beste spiller på Volda gikk til nr. 79, Iulia Andriichuk.
Mandag, 8 november, 2021 - 10:56

Vanskelige forberedelser 

Nordstrand har hatt utfordrende uker, og har forsøkt å flytte kampen. 

– Det har vært vanskelig å forberede seg til denne kampen på grunn av sykdom. Vi har vært i gjennomsnitt ti stykker på trening de siste to ukene. Da er det vanskelig å ha gode hånbdballtreninger, forteller Jeanette Røhmer, hovedttrener for Nordstrand. 

Hun sier videre at de har forsøkt å kutte treningene inn i mindre sekvenser, og holde treningene produktive, til tross for motgangen. 


Første omgang endte med 7 - 20 til Volda, Nordstrand samler kreftene til andre omgang. Foto: Elianne Skage

Ingen lave skuldre hos Volda

Trener for Volda, Halldór Haraldsson, forteller at de har muligheten til å rykke fra i tabellen, og at de ikke senker skuldrene av Nordstrands overraskende tap forrige runde. 

– Nordstrand har hatt gode resultater i det siste. Selv om de tapte forrige kamp med mye sykdom, så vinner de ganske klart mot Haslum, som er et av de beste lagene i serien. Så vi forventer en tøff kamp, forteller Haraldsson. 


Susann Holmen Grønbech alene mot angrepet. Tross en tung kamp for Nordstrand var keeperprestasjonene gode fra begge lag. Foto: Elianne Skage

Nervepirrende sesong

Fra og med 25. september melder håndball.no at alle restriksjoner i håndballen er hevet. Likvel stiger smittetallene, og flere lag er preget av smitte. Det blir spennende å følge utviklingen av årets sesong.