Etter å ha ledet store deler av kampen mistet hjemmelaget to viktige poeng. Foto: Ina Tullut

Tapte i siste sekund

Bækkelaget mistet to viktige poeng i søndagens kamp mot Kristiansand.
Mandag, 22 november, 2021 - 14:29

Bækkelaget tok imot Kristiansand på hjemmebane søndag kveld. Etter å ha ledet store deler av kampen, raknet det for Bækkelaget mot slutten. De to lagene kjempet frem til siste sekund. Skuffelsen var stor blant BSK-supporterne da Kristiansand utlignet rett før full tid.

Hjemmelaget ledet med fem mål til pause. I starten av andre omgang fulgte de to lagene hverandre tett. Plutselig satte Kristiansand inn støtet og startet å ta igjen BSK-guttene. Etter 20 minutter var stillingen 29 - 28.

Emil Sundal satte ballen i mål i starten av andre omgang, og utlignet til 23 - 28. Foto: Ina Tullut

Nervepirrende

De siste ti minuttene av kampen ble en nærvepirrende affære. Med litt over fem minutter igjen av kampen stod det plutselig uavgjort mellom de to lagene. Bækkelaget og Kristiansand fulgte hverandre tett de siste fem minuttene. Rett før dommeren blåste i fløyta, scoret bortelaget fra distanse.

Hjemmelaget innser at slaget er tapt, da Victor Jan Skillhammar scorer rett før tiden går ut. Foto: Ina Tullut

Unødvendig tap

Journalen var på stedet for å prate med spillerne etter kampen. Christian Windt Ekeberg føler tapet mot Kristiansand var unødvendig.

– Jeg syns egentlig vi gjør en helt ok match som egentlig fortjener to poeng, men vi klarer ikke være disiplinerte i de viktige situasjonene, sier Ekeberg.

Kristiansand feirer seieren og tar med seg to viktige poeng. Foto: Ina Tullut

Kristiansand sin midtback Michal Potoczny er fornøyd med seieren på bortebane.

– Det var en vanskelig kamp, men i dag er vi et bedre lag, sier Potoczny.

Dermed kan et fornøyd lag fra Sørlandet vende turen hjemover med to viktige poeng i bagasjen. Gjengen fra Bækkelaget er derimot ikke like fornøyde.

– Vi leder store deler av kampen og nettopp derfor er det et veldig surt tap. Det var to viktige poeng, avslutter Ekeberg.

Banens beste i kampen ble Trym Korperud Johnsen og Øyvind Frigstad. Journalen har foreløpig ikke lyktes å komme i kontakt med de to spillerne.