Tunet klarte å snu kampen etter 2.periode. Foto: Aina Marie Flekke

Tunet gruste Akerselva i lokaloppgjør

Møtet mellom Akerselva og Tunet forrige uke, endte i 11-2 seier for Tunet. Treneren for Akerselva mener likevel at tapet ikke er et dårlig resultat, da de spilte mot fjorårets seriemestere, mens de selv bare ligger på 8.plass.
Tirsdag, 30 november, 2021 - 11:49

Tirsdag forrige uke møttes innebandylagene for eliteseriekamp i Grefsenhallen. Tunet vant overlegent med hele åtte målpoeng mer enn Akerselva. Eliteserietreneren til IK Akerselva, Paolo Caroprese, er likevel ikke skuffet. 

– Tunet er serieledere, og de er flinke. De har et mye raskere pasningsspill enn ganske mange andre, sier Caroprese.


Paolo Caroprese er eliteserietrener for IK Akerselva Foto: Aina Marie Flekke

Han er fornøyd med kampen til tross for tapet.

– Vi er et ungt lag og vi er ikke en stor klubb, men vi er likevel den vestkant-klubben som har vært lengst i eliteserien. Selvfølgelig er vi ikke fornøyd med et tap, men vi ser det at Tunet er bra, sier han. 

Landslagspillere 

Tunet ligger på 1.plass på tabellen, og vant også fjorårets sesong. Med seg på laget har de åtte landslagspillere som skal til VM nå i desember. Blant dem er Ole Mossin Olesen, som ble kåret til årets spiller i 2020/2021. 


Ole Mossin Olesen er en av landslagsprofilene på Tunet. Foto: Aina Marie Flekke

– Sesongen generelt er jeg ikke storfornøyd med, men om en ser på hvordan situasjonen har vært med korona og følgene av pandemien, så må vi si oss fornøyde med det vi presterer, sier Caroprese.

Ønsker profesjonalisering

Videre ønsker han at laget begynner å trene mer enn bare tre-fire ganger i uken, men profesjonalisering er ikke bare enkelt.


Målvakten til Akerselva smiler til tross for resultatet Foto: Aina Marie Flekke

– Folk jobber, folk studerer og denne idretten ligger et steg bak. Vi vil dit, men korona har satt oss enda lenger tilbake enn vi var.