Storhamar trakk det lengste strået i kveldens kamp mot Manglerud. Foto: Benjamin Kvaale

-Vi trenger noe ekstra for å bryte trenden

Manglerud Star hadde ikke marginene på sin side og tapte knepent mot Storhamar.
Fredag, 26 november, 2021 - 09:59

Manglerud Star 1–2 Storhamar

Manglerud Star viste gode tendenser mot Storhamar, men slet nok en gang med å få med seg poengene. Keeper-veteran Lars Haugen påpeker at laget nå spiller bedre, men at de sliter med effektiviteten.

– Vi blir ikke rundspilt i hver kamp slik som i starten av sesongen. Jeg syns vi gjør det bra i dag, vi kunne like gjerne hatt tre poeng, Det føles om vi trenger noe ekstra for å bryte trenden, sier han.

Manglerud-trener Knut Jørgen Stubdal sier marginene ikke er på Mangleruds side:

– Vi er bra med og hadde fortjent poeng, men sånn er det å være bunnlag da har man ikke marginene på sin side, sier han.

Det er for tiden ingen lett oppgave å trene Manglerud star. Foto: Benjamin Kvaale Foto:

Ser forbedringer

Manglerud Star har slitt hele sesongen og foretok et trenerbytte 25. oktober. Stubdal mener at laget har gjort fremskritt siden han tok over.

– Tar du laget i riktig retning?

– Ja vi spiller jo nå jevnt med alle lagene vi møter. Det er ingen lag som har rundspilt oss, men det hadde jo vært deilig med en seier, sier han.

Stubdal påpeker videre at det er enkle grep som å få mer scoringer, og tette igjen bakover som er nøkkelen til forbedring.

Kontroversiell avgjørelse

Ti minutter inn i 2. periode satte Robin Haglund pucken i nettet for Storhamar. I forkant av målet mener hjemmelaget det ut skulle vært dømt tripping i favør av Manglerud.

– Vi føler oss litt urettferdig behandlet i den situasjonen hvor vi skulle hatt overtall, men endte opp i undertall, sier Stubdal.

På tross av den kontroversielle dommeravgjørelsen brettet Manglerud opp ermene og utlignet til 1-1 minuttet etterpå.

Aleksander Kristiansens første mål for klubben sørger for 1-1. Foto: Benjamin Kvaale

Tung 3. periode

Manglerud klarte aldri å komme med et andre mål, i stedet utnyttet Storhamars Rasmus Alholm en tabbe i Manglerud forsvaret og satte elegant pucken inn bak Lars Haugen.

Manglerud slet med å etablere et press på Storhamar i etterkant av 1-2 målet, men fikk en gyllen mulighet med 2:22 igjen på klokka da Storhamar fikk en utvisning. Det ble to nervepirrende sluttminutter hvor Manglerud trakk keeperen for å spille seks mot fire, men de fikk aldri målet de jagde.