Mariann Munthe, masterstudent i Mote og Samfunn på OsloMet, ønsker å vise flest mulig at det er enkelt å sy. Foto: Ragnhild Marie Kjosbakken.

Vil gi mennesker makt over egen garderobe

Hver torsdag fra høstferien til vinterferien holder Mariann Munthe syworkshoppen POWERyourWardrobe på Deichman Bjørvika. Dette som en del av hennes masterprosjekt innenfor mote og samfunn ved OsloMet.
Mandag, 8 november, 2021 - 16:21

Denne workshoppen er et lavterskeltilbud, som har som mål å være lett tilgjengelig for alle. Munthe tenker at samarbeidet med Deichman Bjørvika gjør nettopp dette, da det er et sted alle vet hvor er, et sted som er åpent for alle og de tilbyr utlån av alt utstyr som trengs for å sy.


Erik Engen (workshop-deltager) syr klær til Teddy. Foto: Ragnhild Marie Kjosbakken. 

Ved å få spredt sykunnskap bredt i befolkningen håper Munthe, i samarbeid med Folkeverkstedet på Deichman Bjørvika, å kunne inspirere til et videre ønske om å skape og forme selv. Dette mener hun er noe som videre kan endre forbrukerkulturen og resultere bærekraftig utvikling.

 

Emneord: