Julemarked i Spikersuppa: Jul i vinterland. Foto: Oleg Grabenko

Øking av utsalg på julemarked i Spikersuppa

Det er en god øking i år av besøkstall av kunder og utsalg av varer i forhold til år 2020 på julemarked i Spikersuppa: Jul i vinterland.
Tirsdag, 7 desember, 2021 - 11:04

Hvert år arrangeres midt i Oslo sentrum Julemarked i Spikersuppa: Jul i vinterland. Det er mange utstillere her som selger sine varer. I år er dette arrangementet ledet av Lund Gruppen Arrangement AS. Ifølge presseansvarlig til Lund Gruppen Arrangement AS, Aasmund Lund, er det en god øking i år av besøkstall av kunder og utsalg av varer i forhold til år 2020.

- I år er det en god øking av besøkstall av kunder og utsalg av varer i forhold til år 2020, svarer Aasmund Lund på e-post. 

Thomas og Mahmud, utstillere som jobber på julemarkedet i år, forklarer hvordan det går med utslag i år. Det er mange kunder her, blant dem er Ingrid. Hun pleier å besøke dette arrangementet hvert år, og hun har sin mening om det som skjer her.

 

Emneord: