Johannes Høsflot Klæbo tok sin tredje medalje under OL i dag. Foto: Jacques Holst / Holmenkollen Skifestival.

Alle hyller Klæbo etter OL-bronsen

Johannes Høsflot Klæbo hylles av langrennsløpere og medier etter OL-bronsen på dagens 15-kilometer.
Fredag, 11 februar, 2022 - 11:16

Etter å ha tilbakelagt 15 kilometer i klassisk stil krysset Klæbo målstreken på tiden 38:32:3. Det holdt til en bronse bak Aleksandr Bolsjunov (25) som tok andreplassen, og Iivo Niskanen (30) som sikret førsteplassen med tiden 37:54:8.

Trenere og langrennsløpere hyller Klæbo etter løpet. 

– Det løpet Klæbo gjør er enestående. Han viser nok en gang at han har blitt en av de aller aller beste på individuellstart også, så en fortjent medalje til Klæbo, sier ekspert Fredrik Aukland til NRK 

– Har han tryllet? spurte Martin Johnsrud Sundby hos Discovery da Klæbo gikk inn til bestetid etter 6,3 kilometer, ifølge VG

VG kan også melde om at Klæbo selv er godt fornøyd med bronsen i dag. 

– Jeg klinket meg første mulighet så tidlig som jeg kunne. Jeg bestemte meg tidlig for at jeg skulle gå et skirenn mot meg selv og prøvde å disponere det så bra som mulig. Jeg føler jeg klarte det veldig bra. Det var to som var sterkere, men for meg er tredjeplassen her så godt som gull, sier Klæbo til VG.