Lederen i studenforeningen, Henrik Vincent synes det er gøy å lage litt stemning rundt det nye bordtennisbordet. Foto: Ina Caroline Engebrethsen

Ping-pong party i kjelleren på Blindern

Siste bordtennisbord fikk de høsten 2016, nå har ping-pong entusiastene endelig fått gjennomslag for et helt nytt bordtennisbord.
Tirsdag, 1 mars, 2022 - 16:10

Etter seks år med slitt og gammelt utstyr, fikk studentene ved foreningen Samfunnsvitenskapelig Fakultetforening (SSVF) endelig et nytt bordtennisbord. 

–Vi er sykt gira, sier leder Henrik Vincent, som er lederen for studentforeningen og medarrangør. 

Stor jubel fra studentene

Arrangementet inneholdt blant annet taler, musikk og avduking av nytt bordtennisbord. Rundt 50 studenter hadde møtt opp i kjelleren U1 på Blindern denne formiddagen for å få med seg den store begivenheten. 


Studentene er ivrige på bordtennisspillingen. Foto: Ina Caroline Engebrethsen 

PR-leder, Morten Westgaard, sier til Journalen at det er gøy å lage litt styr rundt dette ene bordet når de endelig har fått det. 

Foreningen Samfunnsvitenskapelig Fakultetsforening drifter blant annet en egen cafe og bar. Bordtennis er en liten del av foreningen, men det er sosialt, samler folk og tar en stor del i studentforeningen. 

Noen av studentene sier at de bruker mere tid på bordtennis enn skole, og andre aktiviteter. Det gir en glede i hverdagen, og gjør studietiden mye lettere. 

–Det er jo viktig å gjøre stas på ting, man får det ikke mer morsomt enn man lager selv, forteller Henrik videre. 


Blant flere appelanter, åpnet Henrik arrangementet med en kort tale. Foto: Ina Caroline Engebrethsen 

Tema om et nytt bordtennisbord har vært oppe til diskusjon hvert eneste semester, først nå har det gått gjennom i ledelsen. På spørsmål om hvorfor dette ikke har gått gjennom tidligere svarer lederen i foreningen, Henrik Vincent, at andre ting har blitt prioritert før dette. 

Misnøye under pandemien

Da det ble nedstegning under pandemien, fikk foreningen tydelig beskjed om at de ikke fikk ha bordtennisbord.

Det skapte stor misnøye blant studentene, som lagde en egen Facebook-gruppe for å få bordtennisbordet tilbake. 

Maika Marie Godal Dam, leder i veldferdstinget kan bekrefte at studentforeningene har fått mer pengestøtte til lavterskeltilbud etter pandemi.