IK Akerselva og Greåker kjempet begge hardt under kveldens kamp. Foto: April Lin Flage

Tap for Akerselva i Grefsenhallen

Trøstemålene i kampens siste omganger hjalp ikke, og det endte med tap for IK Akerselva.
Tirsdag, 1 mars, 2022 - 23:57

(IK Akerselva 5 - 14 Greåker)

Tirsdag kveld møttes IK Akerselva og Greåker til kamp i Grefsenhallen. Kampen endte med tap for IK Akerselva, til tross for at de tok seg opp i andre og tredje omgang. Spiller på IK Akerselva, Albin Holmberg, var ikke fornøyd med dagens resultat. Selv scoret han tre mål under kveldens kamp.

– Det gikk ikke helt vår vei i dag. Vi var altfor trette og dårlige i første perioden, og hadde dårlig innstiling. Det satt sine spor på resultatet, selv om vi jobbet oss opp igjen i de siste omgangene, forteller han.

Albin Holmberg scoret tre mål under kveldens kamp, men var ikke fornøyd med resultatet. Foto: April Lin Flage

Tidlig ledelse for gjestene

Greåker fikk en tidlig ledelse, da Patrick Stenersrød Bye sendte første ball i mål etter tre minutter. Videre i omgangen fortsatte Greåker å score, og da første omgang ble blåst av sto stillingen 0 - 9 til Greåker.

IK Akerselva-kaptein Magnus Jarberg og Greåkerspiller Sebastian Holmen i duell. Foto: April Lin Flage

I andre omgang meldte IK Akerselva seg på, og Albin Holmberg scoret Akerselvas første mål etter to minutter. Etter denne scoringen slo Greåker hardt tilbake og scoret tre nye mål. Holmberg svarte med å score Akerselvas andre mål, og da dommeren blåste av andre omgang sto stillingen 2 - 13.

Gjestene under kveldens kamp kjempet hardt for å få ballen i mål. Foto: April Lin Flage

Slo tilbake, men holdt ikke

I tredje omgang tok IK Akerselva seg virkelig opp, og omgangen startet med at Holmberg nok en gang satte ballen i mål. Dette var starten på en liten opptur for IK Akerselva, da målet var det første av tre rappe Akerselva- scoringer. Takket være Nils Olof Simon Enkvist og Elias Snellingen-Vikbjer sine scoringer for Akerselva endte IK Akerselva opp med fem scoringer sammenlagt. Oppturen i siste omgang holdt ikke til seier, og kampen endte 5 - 14 til Greåker.

Det gikk hardt for seg i Grefsenhallen Foto: April Lin Flage

Paolo Caroprese, eliteserietrener for IK Akerselva, syntes laget spilte bra i de siste omgangene.

– En kamp varer i 60 minutter, og de første 20 glemmer vi, mens de neste 40 spiller vi faktisk 5- 5. Forberedelsene til kamp kunne jo vært bedre. Det at vi har slitt med korona og ikke har fått trent på nesten to uker gjør jo sånn at man blir litt ute av det, så det er alltid det mentale som er det viktigste, sier Caroprese.

Eliteserietrener for IK Akerselva Paolo Caroprese, var fornøyd med de to siste omgangene av kampen. Foto: April Lin Flage

Mål for fremtiden

Grunnet korona og utsatte kamper, spiller IK Akerselva enda en kamp i morgen kveld. Holmberg synes det er viktig å ta med seg erfaringene fra kveldens kamp.

Selv om guttene tapte kampen, er de fortsatt håpefulle for morgendagens kamp. Foto: April Lin Flage

– Vi har en match i morgen som blir veldig viktig. Målet vårt er å vinne den, så får vi håpe at vi holder oss i eliteserien. I morgen tenker jeg at vi må ta med oss hvordan vi spilte i andre og tredje perioden i dag, pluss rett innstilling. Så får vi håpe at det går veien, sier Holmberg.

Caroprese er enig i at morgendagens kamp blir viktig.

– Målet i morgen er å vinne kampen og å komme til sluttspill. Videre er målet vårt å bli et bedre innebandylag slik at vi kommer til sluttspill, kan utvikle individer og utvikle laget, forteller han.