Nelly Alapnes har eksperimentert med spiritualitet helt siden barndommen. Hun kaller seg nå heks. Foto: Simone Holen Sønstrød

Hekser i moderne tid

Nelly Alapnes og Sandra Johansen tar i bruk krystaller, urter og ritualer for å utøve heksekunst.
Onsdag, 5 oktober, 2022 - 15:25

Nelly Alapnes og Sandra Johansen kaller seg hekser. Ifølge Johansen er det å være heks ikke langt unna det å være en healer eller en klarsynt. Forskjellene er blant annet at moderne heksekunst inkluderer bruk av tarotkort og ritualer. I tillegg lager heksene urtemiksturer og tar i bruk krystaller for å hjelpe seg selv og andre.

De to heksene utdyper at heksemiljøet i Norge i utgangspunktet er veldig spredt, men at butikken deres Coven Lunatic har blitt et samlingspunkt for mange. De tror miljøet vil vokse seg enda større i fremtiden.

Emneord: