Megling og manga

Da Celena Solli var ti år elsket hun hester, Nintendo DS og å være kreativ. Samtidig drømte hun om å bli eiendomsmegler.
Mandag, 19 september, 2022 - 13:14

Celena Solli er ikledd en blå hettegenser. Hetten er dratt godt ned over hodet. Under hetten har hun en lang, sølvgrå parykk og rundt det venstre øyet har hun sminket en rød figur. Hun ligner en figur fra mangaserien “Demon Slayer”. Et sverd med rødt skaft stikker ut av totebagen hun har hengende over skulderen. Celena går ut av døren på boligstiftelsen Nydalen, et studenthus for studenter ved BI. 

I mars 2022 dro Celena på sin aller første cosplay-konvensjon. Fem måneder senere startet hun å studere eiendomsmegling, jus og økonomi på BI i Oslo. Denne søndagen har hun lagt vekk skolebøkene, og er på vei til et “meet-up” med andre cosplayere. De skal til kaia for å reklamere for DFDS hvor de selv skal ha et arrangement; et stort møte for cosplayere, som arrangeres neste år. 

– Det er litt gøy å kunne velge hvilken verden man lever i, sier hun. 

 

Emneord: