Kristin Vollset er et kjent syn på gatene i Bergen, og blir gjenkjent av flere som har sett henne spille på gaten før. Foto: Emily Solem-Young.

Synger for nytt system

The Musical Slave flytter seg vekk fra gaten og opp på scenen under årets Vill Vill Vest.
Mandag, 19 september, 2022 - 11:21

Kristin Vollset er damen bak alter egoet “The Musical Slave”. Hun mener hun har en oppgave her på jorda, og sprer budskap om et nytt og bedre økonomisk system gjennom sin musikk. Torsdag 1. september stod hun på scenen i hjembyen, Bergen, under Vill Vill Vest-festivalen. 

Vollset er kjent for å spille på gaten, og har levd av dette i flere år før hun fikk barn. Karrieren og privatklivet tok en vending for fem år siden da datteren Lovis kom til verden, og hun har vært nødt til å finne en ny balanse i hverdagen.