Det er klart for filmvisning av The Rocky Horror Picture Show, på Salt i Oslo. Foto: Anders Svartberg.

En høst-tradisjon utenom det vanlige

Filmvisninger av kultfilmen The Rocky Horror Picture Show blir arrangert flere steder i verden akkurat nå. Likevel er det få som kjenner til denne spesielle høst-tradisjonen.
Tirsdag, 4 oktober, 2022 - 14:53

Høsten har ankommet, med sine tilhørende tradisjoner. Men alle høstens tradisjoner er ikke like allment kjent. I denne radioreportasjen får du et innblikk i en høst-tradisjon helt utenom det vanlige. Vi blir med på den årlige filmvisningen av kultfilmen The Rocky Horror Picture Show, på SALT art & music i Oslo. Hva er det med denne filmen som gjør at folk ser den fast, år etter år? Og hvorfor trenger man å ta med aviser, ris og gummihansker på visningen av den?