Mathallen var full av folk under jubileumsuken. Foto: Fredrik Lilleaasen

Fikk du med deg denne avdukingen i mathallen?

Under 10-års jubileet til Mathallen Oslo var det mulighet til å få med seg mange happeninger.
Mandag, 17 oktober, 2022 - 11:49

Store og små var samlet for å benytte seg av Mathallens mange matboder forrige uke. Jubileet bød på pølsefest, østerssmaking, quiz og kakekonkurranse. Man kunne også få med seg kokkelandslaget spisse formen til konkurranser senere i år.

Noe mer uvanlig var det å få oppleve osteavdukingen som foregikk fredag ettermiddag. Den 30 måneder lagrede Comté-en ble delt for første gang, til stor begeistring for publikum. Alle forbispaserende fikk med seg en smaksprøve på veien. Delikatessebutikken Galopin stod bak åpningen, og medeier Arthur Alix delte med stor entusiasme litt fakta om det gule, franske vidunderet.

Journalen tok også kontakt med daglig leder i Mathallen, Frode Malmo, for å høre hvordan ståa var under feiringen. Se video under.

Emneord: