Erfaringene med knappetelefonen har vært med på å endre Flåten sine vaner. – Hadde jeg skaffet meg en smarttelefon nå, så hadde jeg nok ikke sett på den hver gang jeg er på trikken eller T-banen. FOTO: Filippa Torjusen

Kan en knappetelefon være løsningen?

Ole Kristian Havnen Flåten (23) har kuttet ut smarttelefonen. Nå lever han med en Nokia knappetelefon.
Mandag, 17 oktober, 2022 - 13:24

Unge sitter flere timer foran skjermen hver dag. Mange vil kutte ned på skjermtiden. Ole Kristian Havnen Flåten syns det var for mange distraksjoner med smattelefonen. Nå er hverdagen hans preget av at han byttet ut smarttelefonen med en knappetelefon. 

Kan denne livstilsendringen være løsningen for å få ned skjermtiden? Og hvor lett er det egentilg å kutte ut smarttelefonen?


–Jeg tror de fleste sitter på gjerdet. Smarttelefonen er altfor praktisk, sier Flåten. FOTO: Filippa Torjusen 

Emneord: