Cathrine Angela Hansen har plukket opp kjøttbitene i håp om å finne ut hva de inneholder.

Mystisk hundesykdom på Manglerud

Hundeeiere på Manglerud har funnet kjøttbiter med løk og krydder. —Det er en bevisst handling, påstår hundeeier Cathrine Angela Hansen.
Torsdag, 13 oktober, 2022 - 15:06

På Manglerudvangen borettslag har flere hunder hatt diare og oppkast de siste dagene. Hundene har spist kjøttbiter som blant annet inneholder løk og krydder. På Hundehelse.no opplyses det om at løk kan være svært giftig for hunder og føre til blodmangel. 

Cathrine Angela Hansen har plukket opp kjøttbitene hun har funnet i Rugveien på Manglerud. Hun har tatt bilde av funnene og delt det på facebookgrupen “Hva skjer på Manglerud”. Hansen forteller at hun har motatt meldinger fra hundeeiere på Lambertseter som har funnet kjøttbiter med metall. Videre forteller Hansen at det er en i nabolaget som er svaksynt og bruker førerhund. Hansen utrykker bekrymring for hva som kan skje dersom denne hunden blir syk. 

Hansen presiserer at det ikke bare er hunder som kan bli syke av kjøttbitene, men også småbarn som kan få i seg dette. Nå advarer hun andre, og går ikke lenger tur på gresset rett utenfor der hun bor. 

 

 

Emneord: