Regnbuetreff for seniorer

Annenhver torsdag møtes skeive seniorer til en sosial sammenkomst på Grünerløkka. Deltakerne forteller at de føler seg trygge sammen.
Fredag, 14 oktober, 2022 - 10:22

Aasmund Vik er en av intiativdeltakerne til regnbuetreffet. Han har spilt en stor rolle i gjennomføringen siden deltakerne møttes for første gang i 2016. Deltakerne forklarer at de ser på treffet som et trygt sted å være, og at de setter pris på at de har en arena der de kan samles med likesinnede som har mye felles opplevelser. Lenge var dette det eneste tilbudet for skeive seniorer i Norge, og den jevnlige gjennomføringen har vekket oppsikt i det skeive miljøet rundt omkring i landet. Vik forteller at de har fått henvendelser fra blant annet det skeive miljøet i Lofoten som vil ha hjelp til å starte opp et slikt intiativ. Nå er det et nytt lite intiativ på Østensjø som har blitt satt i gang, men bortifra det er dette fortsatt et helt unikt tilbud. Dette er noe hele gjengen er stolte av.