Mamma mia blir vist på storskjermen på Salt. Folk synger for full hals. Foto: Emilie Fyhn

Her synges det for full hals

SALT holder ikke bare en helt vanlig filmkveld, men drar på med sing along til klassikeren Mamma Mia. Arrangementansvarlig håper filmkvelden blir like bra som forrige gang.
Lørdag, 15 oktober, 2022 - 21:46


Arrangementansvarlig på SALT, Randi Michaelsen. Foto: Privat 

SALT har blitt en kutlurlandsby med seks scener og en rekke forskjellige arrangmenter og festligheter her i Oslo. De har en del store konserter, men velger å satse mindre. Som arrangementansvarlig sier så satser de på unge nye artister som ønsker å prøve seg på en scene. Det er ikke bare konserter som holdes her, men også kvelder som i går hvor folk møtes til filmkvled. 

Satser på en vellykket kveld

I går kveld på SALT ble det arrangert Mamma Mia sing along. 70 gratis billetter ble lagt ut på ticketmaster og arrangementansvarlig håper at denne filmkvelden blir like bra som forrige gang de prøvde dette. 

– Sist vi hadde filmkveld gikk det altså så bra. Da kom det 350 folk og det var bare helt fantastisk. 

Etter en så god opplevelse bestemte teamet på SALT seg for å prøve igjen. Her satser de på de klassiske filmene, som treffer de fleste. To studenter det traff litt ekstra var, Emilie Sønsterud og Melissa Maria Hagen.

– Vi dro hit mest bare for å komme oss ut, og når vi så at det var Mamma Mia som ble vist var det liksom bestemt, sier Melissa Maria Hagen mens hun ler. 

Gratis inngang

Inngangen til sing along var gratis og ble kjent for mange gjennom appen, studentkalender. Dette lokket et par studenter til å komme da dette ikke var en belastning for lommeboka. 

– Vi har mange forestillinger og andre arrangementer som er beregnet for studenter. I dag for eksempel delte vi ut gratisbilletter, og det egner seg jo for studenter som kanskje ikke har så god råd, forteller Michaelsen.


Emilie Sønsterud og Melissa Maria Hagen benyttet seg av tilbudet om gratis billetter og hadde en fin kveld med sing along. Foto: Emilie Fyhn 

Studentene, Emilie Sønsterud og Melissa Maria Hagen meddeler at det var en faktor at inngangen var gratis. 

– Vi fikk greie på dette tilbudet gjennom Studentkalenderen, og det var jo absolutt en faktor at billettene var gratis.

Satser på stundenter med interesse 

I tillegg til at SALT har tilbud som dette for studenter meddeler arrangementansvarlig at de satser på studenter på andre plan også.

– De fleste som jobber her er studenter med interesse for enten musikk eller skuespill. Vi satser også på at nye unge artister skal få prøve seg på en scene for første gang unten å bli ruinert. 

– Var veldig gøy

Målet for en kveld som denne fredagen med Mamma Mia sing along er at flest mulig kommer og har det gøy. Dette uttaler studenten, Emilie Sønsterud seg om.

– Vi skulle jo gjerne ønske at det var flere folk her enn de som kom, men det var veldig gøy. Det er jo Mamma Mia, avslutter Sønsterud.