Ivar Bjørland jobber for studentskipnaden i Oslo og Akershus (SiO), og hjelper studenter som har startet forening, ønsker å starte en, eller ønsker å bli medlem. FOTO: Nora Sørholt Juel

Det finnes en forening for alle

Blant 450 studentforeninger i Oslo er det allikevel ikke alle som finner en forening som passer dem. Derfor dukker det av og til opp nye foreninger.
Mandag, 28 november, 2022 - 19:57

Ved OsloMet har linjen paramedisin nylig fått en egen linjeforening. Etter flere år med ønske om å få til en slik forening, har de tre årskullene ved studiet endelig klart det. Tobias Rosenberg-Hansen er andreårsstudent på paramedisin, og har fått rollen som leder for foreningen. Sammen med førsteårsstudent og styremedlem Stefan David Krogh utgjør de to av elleve styremedlemmer i den nye foreningen. 

– Første, andre og tredje klasse har vært veldig spredt og skilt, og ikke kjent hverandre, så da tenkte vi at det er en fin måte å bli kjent med hverandre på, og kunne dele erfaringer med hverandre, forteller Rosenberg-Hansen. 

 
 
Emneord: